روش تهیه نان تست

ارسال شده در: خوراکی ها | 0

نان تستمواد لازم برای تهیه نان تست:

۱٫ یک فنجان آب داغ( با دمای ۱۱۰الی ۱۱۵ فارنهایت )

۲٫ یک قاشق سوپ خوری عسل

۳٫ دو قاشق چای خوری مخمر

۴٫ چهار فنجان آرد سبوس دار

۵٫ دو قاشق چای خوری نمک

۶٫ دو قاشق سوپ خوری کره نرم شده

روش تهیه

گام اول

عسل و آب گرم را در یک ظرف کوچک با هم مخلوط کنید. مخمر را به طور مساوی بر سطح آن بپاشید.در یک ظرف مخلوط بزرگ، نمک و آرد را مخلوط کنید. همینکه مخلوط مخمر شروع به پف کردن نمود، به آرامی آن را به مخلوط آرد اضافه کنید و با کفگیر به خوبی هم بزنید. سپس آن را ورز بدهید. سر ظرف را با یک درپوش پلاستیکی چرب شده بپوشانید.  اکنون بگذارید تا مخلوط به مدت ۱ الی ۱:۳۰ ساعت در محلی گرم بماند. – مخلوط شکل مایع و پف کرده ای به خود خواهد گرفت.

گام دوم

دو عدد ظرف پیرکس را با کره چرب نمایید. مخلوط را در ظرف مخلوط هم بزنید و سپس دو بخش کنید و به آرامی به ظرف های چرب شده منتقل نمایید. ظرف ها را بدون درپوش به مدت ۲۰ الی ۳۰ دقیقه در محلی گرم قرار دهید تا خمیر نان تست تا سطح بالایی ظرف پف کند.

گام سوم

خمیر نان تست را در دمای ۴۲۵ درجه فارنهایت حرارت بدهید. بگذارید به مدت ۱۵ دقیقه با همین دما پخت بخورد. سپس حرارت را به ۳۷۵ درجه کاهش دهید تا به مدت ۱۵الی۱۷ دقیقه و یا تا زمانیکه به رنگ زرد سوخته در بیاید، حرارت ببیند.

و در آخر نان را بیرون بیاورید. بهتر است برای نتیجه بهتر، قبل از برش بگذارید کمی سرد شود.

توصیه سرآشپز

در هنگام کار با مخمر، یک راه حل ساده برای اطمینان از اینکه نان به خوبی پف کند وجود دارد؛ مخلوط آب، مخمر و عسل اگر پس از چندین دقیقه شروع به جوش زدن نکرد، نشانه این است که مخمر کیفیت خود را از دست داده و نان تست به خوبی پف نخواهد کرد. در این صورت، بیخیال مخلوطتان شوید و یک مخمر دیگر را به همراه مواد باقیمانده امتحان کنید