سالاد سبزیجات بهاری

ارسال شده در: خوراکی ها | 0

یک روش ساده برای لذت بردن از سبزیجات این است که آن ها را به شکل سالاد سبزیجات بهاره تهیه کنید. این روش آنها را ترد، تازه و لذیذ می کند

(سرآشپز، هوگو اورتگا)

سالاد سبزیجات بهاره

دستور تهیه برای ۴نفر

مواد لازم

۱. ۴ عدد ساقه تازه کنگرفرنگی

۲. ۳۲ عدد ساقه بزرگ مارچوبه رسمی

۳. ۲۰ عدد نخودفرنگی سبز( با پوسته)

۴. یک فنجان کلم بروکسل ریز

۵. ۲ فنجان آب تره تیزک

۶. ۲ عدد تربچه خلال شده

۷. ۲ قاشق چای خوری روغن زیتون

۸. ۱الی۲ فنجان آب لیموی تازه ( جهت چاشنی)

۹. ۴ قالب پنیر گوسفندی

۱۰. فلفل برای طعم دادن

دستورالعمل

۱. مقداری آب همراه با نمک را با حرارت پایین به آرامی بجوشانید. همینطور که آب درحال جوشیدن است هرکدام از سبزیجات را جداگانه در آن بپزید. سپس آن ها را به آب کش منتقل کرده و درون آب سرد بگذارید. زمان پخت سبزیها به شرح زیر می باشد: کنگرفرنگی: ۴الی۶ دقیقه، مارچوبه ۲ دقیقه،  کلم بروکسل: ۱ دقیقه و نخودفرنگی ۱ دقیقه.

۲. پنیر را له کرده به شکل گلوله دربیاورید و یک طرف آن را به فلفل سیاه آغشته نمایید.

۳. کنگرفرنگی، مارچوبه، کلم و نخودفرنگی را در یک ظرف بزرگ با سایر مواد باقیمانده( به جز پنیر) مخلوط نموده به خوبی هم بزنید تا چاشنی همه جای مخلوط به طور یکسان تقسیم شود.

سالاد سبزیجات بهاری را به طور مساوی در چهار بشقاب بریزید و در هر بشقاب دو عدد گلوله پنیر قرار دهید.

چاشنی لیمو

مواد لازم

۱. ۱الی ۴ فنجان آب لیموی تازه

۲. ۱الی۲ عدد سیر تازه ی خلال شده

۳. برگ جعفری خردشده

۴. پونه خردشده

۵. آویشن خردشده

۶. ۱الی ۳ فنجان روغن زیتون

دستورالعمل

آب لیمو، سیر، سبزیجات و نمک را در یک ماهیتابه بزرگ بریزید. روغن زیتون را به آرامی به ظرف اضافه نموده و بگذارید با دمای ثابت سرخ شود تا موقعی که مخلوط به شکل کرمی و غلیظ در بیاید. این چاشنی اگر چند روز در یخچال بماند طعم و شکل مطبوعی به خود خواهد گرفت