نیمرو و مارچوبه با لیمو

ارسال شده در: خوراکی ها | 0

روش تهیه مارچوبه به همراه تخم مرغ یک طرف نیمرو شده با چاشنی لیمو

 آنیتالو ( Anita Lo ) ، یک سرآشپز معروف:

“من هنگام تهیه غذا دوست دارم مارچوبه را مقداری سرخ کنم. چون این کار طعم آن را غلیظتر و خوشمزه تر می کند و به عطر آن چند برابر می افزاید.”

نیمرومواد لازم

۱۲ عدد ساقه مارچوبه

۲ پیمانه روغن زیتون

۲ عدد تخم مرغ یک طرف نیمرو شده

یک عد لیموی تازه رنده شده جهت چاشنی

مقداری پیازچه خردشده

مقداری آب لیمو

مقداری فلفل سیاه خردشده

روش طبخ

یک ماهیتابه را بر روی شعله قرار بدهید. مقداری روغن به آن اضافه نموده هم بزنید. همینکه روغن شروع به سرخ شدن کرد مارچوبه را اضافه کنید. سپس حرارت را پایین بیاورید و به عنوان چاشنی به آن نمک بزنید، وقتی مارچوبه ها به طور کامل سرخ شد آن ها را برگردانید تا هر دو طرف سرخ شود. سپس آن ها را به دو بشقاب منتقل نموده و مقداری دیگر روغن اضافه کنید.تخم مرغ نیمرو شده را کمی سرخ کرده و به همراه نمک و فلفل سیاه در بشقاب ها بریزید.اکنون روی مارچوبه ها را با تخم مرغ ها تزیین کرده و پیازچه، آب لیمو، و قدری فلفل دیگر را اضافه کنید.

این غذا را به همراه نان تست و مقداری روغن زیتون سرخ نشده سرو نمایید.