پتاژ کدو حلوایی یا همان کدو تنبلِ زرنگ یکی از سوپ های خوشمزه و اعجابانگیز پاییز است.
پتاژ کدو حلوایی سرشار از بتاکاروتن، ویتامینC، ویتامینE و آنتی اکسیدان است و احتمال ابتلا به سرماخوردگی، آنفولانزا، افسردگی و بیمارهای قلبی و سرطان را کاهش میدهد.
پتاژ کدو حلوایی نوعی از سوپ است که در آن همهی مواد پس از پختن، پوره و یکدست میشوند.
مواد لازم:
کدو حلوایی 300گرم
سیب زمینی یک عدد
هویج یک عدد
پیاز کوچک یک عدد
آب مرغ یک پیمانه ( از استاک مرغ هم میتوان استفاده کرد)
شیر در صورت لزوم برای رقیق کردن به میزان لازم
خامه برای تزئین
پودر پاپریکا به میزان لازم
نمک به میزان لازم
ابتدا کدو حلوایی را پس از خرد کردن و جداکردن تخمه های کدو، با مقدار بسیار کمی آب بپزید. سیب زمینی و هویج را هم پخته و پوست آنها را جدا کنید. پیاز را نگینی خرد کرده و سرخ کنید.
روغن پیاز را جدا کرده و پیازداغها را به بقیهی مواد اضافه کرده و کل مواد را با بلندر یا گوشت کوب برقی له کرده، سپس آب مرغ را به آن اضافه کرده و مجددا مخلوط را روی شعله بگذارید. مقدار کافی نمک و پاپریکا به آن اضافه کرده و اجازه دهید به مدت پانزده دقیقه روی شعله بماند تا طعم مواد کمی به خورد هم برود. اگر پتاژ کدو حلوایی بیش از حد غلیظ است میتوانید به آن کمی شیر اضافه نمایید. بعد از پانزده دقیقه پتاژ کدو حلوایی آماده است.
روی آنرا با خامه تزئین کرده و با نان مخصوص سوپ سرو کنید. همچنین می توانید داخل یک قرص نان را خالی کرده و سوپ کدو تنبل را داخل آن سرو کنید.
* درصورتیکه با طعم پیاز داغ میانه ای ندارید، می توانید آنرا حذف نمایید.
* درصورتیکه از طعم شیرین سوپ کدو تنبل در غذا خوشتان نمیآید، میتوانید چند قطره آبلیموی تازه به سوپ اضافه کنید.